Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiedz, że...

Chociaż trochę czasu już minęło,
nie znaczymy nic dla siebie,
lecz niewiele przeminęło,
z tego co czuję do Ciebie.

Chociaż ciężko mi z tym żyć,
widzę parę dobrych rzeczy,
wiem że tak musiało być,
bo czas uczy, a nie leczy.

W siebie bardziej uwierzyłem
i przestałem się zadręczać,
na nowo się rozmarzyłem,
a ludziom radość chcę wręczać.

Krótko mówiąc, nie ukrywam,
wziąłem się wreszcie za siebie,
w swojej głowie nic nie skrywam
i odzyskać pragnę Ciebie.

Bo twa przyjaźń - dla mnie wszystko,
lecz smutku w nią nie będę wnosił,
chcę być znowu Ciebie blisko,
o to stale będę walczył, o to stale będę prosił.

24 371 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Żelek

    28 October 2010, 22:21

    Właśnie tego mnie przede wszystkim nauczył :)

  • Ahawah

    28 October 2010, 22:08

    Bo czas uczy, a nie leczy!!