Menu
Gildia Pióra na Patronite

BEZ TYTUŁU

Chociaż donikąd gna ta rozmowa
Kocham Cię bardzo, co dzień od nowa
I choć codziennie mam wątpliwości,
Jesteś mym szczęściem, źródłem radości.
Nie umiem mówić, słuchać nie umiem,
Teraz w mym sercu chaos panuje.
Po Twoich słowach pełnych goryczy,
Dziś moje serce znów głośno krzyczy.
Wina zostało w butelce na dnie,
Też nie pomogło. Mówiąc dosadnie;
Co miało zabić smutki i żale,
Zbudziło w sercu tęsknoty falę
Za czymś, co było całkiem niedawno,
Może powróci, gdy łzy opadną
Na pierś, co żalem drży pełna bólu.
Chciałam byś został królem wśród królów.
Chcę byś królował w sercu mym stale,
Nawet gdy przebrzmią już wszystkie bale…

/Joanna/

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    23 May 2013, 20:07

    Bardzo dziękuję Marjanie. Pozdrawiam serdecznie.

  • M44G

    23 May 2013, 19:49

    Strasznie mi się podoba Droga Joanno miłego wieczoru.