Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skończ z tym dziś

Choć ciężko jest uciekać
i już nie dajesz rady,
na lepsze czasy czekaj,
przy ostrzu kosy krwawej.
Nie! Tylko nie dotykaj-
dogoni cię niebawem.

Powiedz „NIE” zaświatom,
nie daj się skusić im.
Podcinasz sobie gardło,
dziś musisz skończyć z tym!

Choć głosy wokół,
ci nie dodają sił,
gdy ujrzysz bramy piekieł,
będziesz żałował, że,
użyłeś tego sznura,
wziąłeś pistolet ten.

3079 wyświetleń
21 tekstów
5 obserwujących
  • Ozzy

    13 June 2010, 14:53

    Dziękuje.

  • motylek96

    12 June 2010, 21:50

    Twoje wiersze robią piorunujące wrażenie po tych wszystkich słodkich uniesieniach duszy