Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybudzenie

Chłód obojętności rozbudza
zmysły rozczarowania.
Nastaje czas ognia,
czas buntu,
czas niczego.
Znajdź trop,
nie patrz na cień ludzi masek.
Światło nie roznosi się samo.
Bądź nim.
Żyj w nim.
Otwórz to.

1629 wyświetleń
25 tekstów
2 obserwujących
  • skrobek

    6 December 2013, 17:00

    Własną ścieżką iść, nie tą wydeptaną...