Menu
Gildia Pióra na Patronite

słona woda

chciałeś dotknąć mnie
dziwnej niepoznanej
zanurzyć myśli w moim szaleństwie
głęboko
spalone mosty
zburzony port
rozbite szkło
a ty czekasz tam wciąż
na pękniętym progu
chociaż wiesz że kiedyś znowu
stanę na skraju twoich źrenic
i będę ci solą w oku

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • 11 August 2014, 23:08

    Madź, wiem i... dlatego po wodzie stąpam. :P
    Dobrej nocki. :)

  • giulietka

    11 August 2014, 19:59

    Danusiu, A., dziękuję.
    Rodia, każda sól z czasem kamienieje...
    Tomku, tamta interpretacja bardziej wymowna;)
    Art, grabisz sobie, ale mam słabość do Twojej nieokiełznanej wyobraźni;)

    Dziękuję Wam i pozdrawiam serdecznie.

  • 10 August 2014, 14:54

    Z obciętego... nosa Uranosa, fal pienistością pieszczona
    powstała piękna Ona
    Matka Chrzestna :P
    Madź, nie bij. :D
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)

  • .Rodia

    3 August 2014, 22:44

    Oby to nie sól kamienna

  • Smurf007

    3 August 2014, 22:03

    intrygujące :))

  • dana1596

    3 August 2014, 11:38

    bardzo ładnie... pozdrawiam:)

  • wdech

    3 August 2014, 10:49

    świetne

    pozdrawiam