Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosne nagranie.

Chciałem wsłuchać się w głos rozsądku
Chciałem posłuchać to, co mówi mi sumienie
Lecz to wszystko, co na nerwach moich gra
To, co w duszy mojej głośno śpiewa
Coś tą orkiestrę całą, bez litości mi zamazało
I miłości dźwiękiem na sercu mym nagrało

Piosenka wstawiona od tak bez związku ( ? )
http://www.youtube.com/watch?v=H0QfVDebLFg

66 745 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Janya

    27 March 2014, 20:14

    Dziekuje i wzajemnie;)))

  • M44G

    27 March 2014, 20:07

    Dziękuję Droga Natalio dobrego wieczoru i Miłych snów.

  • Janya

    27 March 2014, 20:06

    Bardzo fajny wiersz:)
    pozdrawiam;)

  • M44G

    27 March 2014, 20:00

    Dziękuję Anno Miłego wieczoru i Miłych snów.