Menu
Gildia Pióra na Patronite

Celebryta

Chciałem pisać wiersze
Paraliżujące jak piorun
Lecz nie mam w sobie
Tyle nienawiści co Zeus
By rzucać piorunami

Chciałem pisać wiersze
Do których lgnęłyby tłumy
Jak muchy do padliny
Lecz mdli mnie
Od ich poczucia smaku

Chciałem pisać wiersze
Rzucić na kolana
Lecz zadeptałyby mnie
Pielgrzymki do mojego pomnika

103 386 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    3 February 2016, 15:05

    Tak, najważniejsze to dobrze się czuć w swojej skórze.

  • onejka

    3 February 2016, 09:59

    grunt to mieć się dobrze i łapać dystans :)