Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałem...

Chciałem,
być zawsze przy Tobie,
tak w zdrowiu, jak i w chorobie.

Chciałem,
malować uśmiech na Twojej twarzy,
jak najlepszy ze wszystkich malarzy.

Chciałem,
spełniać Twoje każde życzenia,
a nawet te nierealne marzenia.

Chciałem,
wspierać Cię w każdym nieszczęściu,
chwycić za rękę i prowadzić ku szczęściu.

Chciałem,
poświęcić każdą chwilę swego życia dla Ciebie,
żebyś jako anioł czuła się tutaj jak w niebie.

Chciałem,
nadal chcę i chcieć nie przestanę,
poczekam, może szansę dostanę.

Z dedykacją dla Niej...

24 360 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Scream

    13 October 2010, 21:30

    To jest nieeeesamowite! :)))

  • Żelek

    1 September 2010, 15:31

    Dziękuję Aniu. Cieszę się, że komuś podoba się moja twórczość.

    Pozdrawiam słonecznie, bo u mnie za oknem szaruga. :)

  • anja341

    1 September 2010, 13:28

    Marcin ;) Po raz kolejny jestem zachwycona Twoją twórczością ;) Od początku gdy ten wiersz czytałam... wiedziałam, że to jest TO! ;) zeszyt ;)

  • Żelek

    24 August 2010, 20:12

    Przesadzasz :)

    Dziękuję i miłego wieczoru życzę!

  • Żelek

    22 August 2010, 21:52

    Nawet nie wiem co napisać... Dziękuję bardzo.

  • Bezsens

    22 August 2010, 21:35

    Cierpliwość i owszem piękna, choć czasami naiwna i głupia.
    Wiersz magiczny, jak zwykle ;)

  • IBELLA

    22 August 2010, 13:47

    Marcinie oby się spełniło ... :)

  • Żelek

    22 August 2010, 00:47

    Dziękuję ślicznie, pozdrawiam :)

  • 22 August 2010, 00:25

    ładne... życzę powodzenia!

    pozdrawiam. :)

  • Żelek

    21 August 2010, 21:43

    Oby Pani miała rację.