Menu
Gildia Pióra na Patronite

mgła

chciałbym znów
przeżyć ten sen
wrócić tam gdzie nastał świt
by odejść
po cichu jak kot
za kurtynę mgły

za kurtynę mgły

przymykam oczy
a wiatr studzi me łzy
słuchając skargi serca
jak najlepszy przyjaciel
by unieść je

za kurtynę mgły

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 16 November 2013, 11:01

    a ja dziękuję Tobie ze wciąż jesteś i czytasz :)

  • czarna mamba

    16 November 2013, 10:55

    oj Adaś lubie cie czytac :)chociaż tyle smutku w tobie :)