Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orhan Pamuk “Dom ciszy”

“Chciałbym, żeby przydarzyła mi się jakaś przygoda. W życiu dzieje się tyle rzeczy. Może się i dzieje, ale ja wciąż czekam. Wydaje mi się, że rzeczy na które czekam dzieją się bardzo wolno, a gdy nastąpią, nie są takie, jak sobie wyobrażałem.”

599 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    11 April 2014, 02:17

    Ja mam non stop przygody które z perspektywy czasu są niesamowite. A może żyjesz zbyt mało swoim życiem.