Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból tego świata

Chciałbym się zabić bo bez sensu po tym świecie chodzę,
Ale mojej rodzinie to nie pomoże... tak sądzę,
Więc idę z tym bólem sam
Nie wiedzieć czemu? Przecież nie jestem cham.
Staram się walczyć z tymi myślami,
Lecz ulga jest tylko marzeniami.
Stanę się silny bo o Ciebie będę walczył.
Nie chcesz? To na swoim pogrzebie będę tańczył.
Nie zabiję się chodź te myśli mnie nękają
I razem z bólem brzucha spać mi nie dają,
Lecz tak łatwo się nie poddaję
I śmierci satysfakcji nie daje.
Wracam ze zdwojoną siłą
By nikt z bliskich nie zginą.

2973 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • piórem2

    22 August 2018, 10:09

    Ok dzięki

  • 22 August 2018, 09:59

    Sprawdź priv ;)

  • piórem2

    22 August 2018, 09:44

    Możesz mi to napisać a może znaję problem . Sprobuj możesz na priv.

  • 22 August 2018, 09:40

    Nie ponieważ największy problem jest w głowie.
    Dzięki za komentarz i pozdrawiam ;)

  • piórem2

    22 August 2018, 09:37

    Czy bol brzucha to jedyna dolegliwosc. ?