Menu
Gildia Pióra na Patronite

CHCIAŁBYM

Chciałbym ochronić Twe życie od złego
Od burz, zawieruch od bólu ludzkiego
Od słowa, czynu i nienawiści
Od ludzkiej głupoty i ludzkiej zawiści

Chciałbym Ci oddać w zamian w ofierze
Wszystko, co piękne i wszystko, w co wierzę
Mą miłość, me myśli i moje pragnienia
Mój świat, moje życie i nasze marzenia

19 697 wyświetleń
162 teksty
0 obserwujących
  • agniecha1383

    2 November 2014, 03:24

    ładne:)pozdrawiam...