Menu
Gildia Pióra na Patronite

song

chciałbym milczeć
usta karmić
karmazynem twoich warg
niczym winem się upijać
przez całą noc

tylko oddech
serc bicie
cichy drzew szum

by blaskiem świtu
gdy umarł by mrok
na delikatnym rauszu
krokiem chwiejnym idąc ulicą
głosem ochrypłym
zaśpiewałbym bym song

o miłości
w blasku gwiazd

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!