Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałbym

Kamyczek

Kamyczek

Chciałbym być tam , gdzie choć na chwilkę zatrzymuje się czas.
Chciałbym być tam , gdzie dla smutnych dni braknie miejsca.
Chciałbym być tam , gdzie szczęście jest w każdym z nas.
Chciałbym być tam , gdzie na całym świecie są radosne serca.
Chciałbym być tam , by nie myśleć o problemach.
Chciałbym być tam , gdzie radość jest w zwykłych gestach.
Chciałbym być tam , gdyż pragnę szczęścia.
Chciałbym być tam , by dostrzec czułe spojrzenia.
Chciałbym być tam , ponieważ tam zaznam spokoju serca

6002 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!