Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sky***

Chciałam uchronić
ciebie znad przepaści
własnych lęków
chciałam latać z tobą
w przestworzach
ocalić twoją duszę od zapomnienia
próbowałam ratować cię
resztkami bezsensownej miłości
trzymać na niewidzialnej nici
jednak to co zrobiłeś
pozbawiło mnie skrzydeł
dziś już nie umiem latać.

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!