Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prezent na Dzień Mamy

Chciałam napisać wiersz
Specjalnie dla niej
Słowa serca przelane na papier
Lecz ono zamilkło
Nie pomaga mi wcale

Dzień Mamy się zbliża
A kolejny próby
Kończą się fiaskiem
Serce najwyraźniej
Ma usta zasypane goryczy piaskiem

48 204 wyświetlenia
349 tekstów
7 obserwujących
  • 16 May 2010, 21:52

    Dziękuję ;)

  • nieidealna

    16 May 2010, 13:22

    świetne!