Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam ci tyle powiedzieć,
A nic powiedzieć nie mogę.
Tak wiele słów w mojej głowie,
Lecz coś przesłania im drogę.
Chcę tulić cię dzisiaj w milczeniu,
Niech serce twe czuje me słowa,
Bo przecież, co najpiękniejsze,
To taka bezsłowna rozmowa...
Chciałam ci tyle powiedzieć,
Lecz słowa gdzieś uleciały.
Może ich wcale nie trzeba,
Świat w ciszy też jest wspaniały.

/Joanna/

63 514 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    20 September 2013, 23:19

    Dziękuję Jacku, to takie życzenia urodzinowe dla kogoś bardzo specjalnego...
    Pozdrawiam.

  • wolnaenergia

    20 September 2013, 18:03

    Miłe zaskoczenie. Wspaniały wiersz.

  • Nutka67

    10 September 2013, 11:14

    Dziękuję Ci Agnieszko.
    Życzę pięknego dnia.

  • misiek45

    9 September 2013, 23:41

    Cudowny wiersz Joasiu -dobrej nocy Ci życzę:))

  • Nutka67

    9 September 2013, 23:18

    Bardzo dziękuję Marjanie. Niezmiernie mi miło, że lubisz moje pisanie.
    Pozdrawiam gorąco.

  • M44G

    9 September 2013, 20:28

    Jeden z piękniejszych wierszy Twych Droga Joanno, który to miałem zaszczyt przeczytać z wielką przyjemnością.