Menu
Gildia Pióra na Patronite

lady in darkness

chciałam Ci pokazać gwiazdy na niebie,
odnalezc w czyimś uśmiechu powód do radości,
może tak po prostu poznać co to jest szczęście,
zapewnić kogoś,że każdy potrzebuje na swój sposób miłości,
lecz to tylko mgła spowijająca mych myśli toń,
nawet jeśli nie na twarzy,to w każdym z nas kryje się mrok,
jest taki żal,co spala uczucia gdzieś głeboko,
wydarzenie,wypadek,zrządzenie losu.....ot tak po prostu,
gdzieś tam,gdzieś we mnie głeboko.....drzemie psychopata,
jak nie uciekać od własnych myśli,pożreć wspomnienia,
jestem szurnięta,
jak schizofremiczka tworzę mój własny świat...
w którym będą tylko moje wspomnienia.

3277 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!