Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałabym

chciałabym zobaczyć
jak moje słowo unosi się w powietrze
i niesione przez wiatr wpada do Twojego ucha

chciałabym usłyszeć
podniecone szepty ludzi
opowiadających sobie moje historie

chciałabym mówić
słowem pisanym
i nie bać się niezrozumienia

10 953 wyświetlenia
93 teksty
37 obserwujących
  • krysta

    29 July 2013, 16:47

    Ładny wiersz...pozdrawiam :)

  • Innael

    29 July 2013, 14:30

    ,,chciałabym mówić
    słowem pisanym
    i nie bać się niezrozumienia '' - i ja także... Pozdrawiam Cię serdecznie :)