Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcieć to nie zawsze móc

Chciałabym złapać Cię za rękę i przeprowadzić przez ten świat,
Chodź wiem że Ty go lepiej znasz.
Nie chcę iść już sam, ponieważ wiem że szczęście mi dasz.
W twoich pięknych oczach chcę widzieć łzy radości
Pozbawione wszelkiej złości,
A z czasem pełne miłości,
Twojego wspaniałego uśmiechu od ucha do ucha
Aż pojawi się ze śmiechu ból brzucha :P

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!