Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałabym

chciałabym się cofnąć w czasie
żeby móc popełnić raz jeszcze
te same zbrodnie z miłości
chciałabym móc raz jeszcze
zanurzyć się w tobie
po stokroć mocniej

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    24 June 2017, 18:30

    Ładnie, ale bywa tak, że to czego się chce nie zawsze można mieć.
    :)

  • Salomon

    29 May 2017, 02:09

    [...] i nie dać ci odejść. :)