Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzis

Chcialabym przyspieszyć czas
by wyprzedzić wszystkie łzy i czasy smutków
Opętalo by mnie spokojem grono ciszy
w które słodko bym sie wsłuchiwała .
Które pieściłabym swoją ciszą
co chłoneło by moje nie pokoje.

Odchodzisz w powietrzu unosi sie pamięć po tobie
gdzieś daleko od mych dłoni ..

Pamięć odswierzana jest tak to lubisz

Spać spokojnie nie potrafie ...
Bez kochanka
bez męża
bez faceta
brak przyjaciela
... już.
Nie jestem tam sama
a pełniej bez ciebie .

12 210 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
  • Senqa

    9 December 2010, 21:17

    Dziekuje ;)))

  • marka

    8 December 2010, 16:04

    Życiowe...
    gratulacje, bo ma to klimacicho.