Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (chciałabym powiedzieć)

chciałabym powiedzieć

że jestem
że to co widać w lustrze
to nie tylko moje odbicie
to ja
że miłość jeszcze się zdarzy
że przecież jeszcze nie umieram

chciałabym powiedzieć

że kocham
że to takie naturalne
chwycić kogoś za rękę
i ciągnąć do lasu
skakać w kałuży
i śmiać się
tak po prostu

chciałabym powiedzieć

że tęsknię
za kimś kto powiedziałby
że jestem wyjątkowa
że te wszystkie blizny
dodają mi tylko uroku
że nie mam powodu
do nienawiści

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • fyrfle

    7 July 2019, 20:39

    Dziwne. 182 cm i 107 kg, czerwona koszulka z Tesco :)

  • 14 June 2019, 20:01

    :D Cmok w nos. :)

  • 14 June 2019, 18:38

    Kaś, ja to słyszę co chwila, ale wierzę tylko czasami. ;)
    A ode mnie było szczerze, a co Ci będę kłamczyć. :))

  • 14 June 2019, 07:03

    fyrfle, wybacz, nie zauważyłam Cię. Dziękuję :)

  • 14 June 2019, 07:02

    yestem, już to kiedyś od kogoś usłyszałam. :)

    Strange one, może nie mogli, a może nie chcieli? Czasem w człowieku buduje się blokada. Chciałby coś powiedzieć, napisać, przekazać... Ale już tyle lat minęło, że... wszystko więźnie w gardle.

  • 13 June 2019, 20:20

    Może dlatego, że nie mogli o tym do tej pory z nikim porozmawiać?
    Może...
    A może powód jest inny?
    Ale na pewno warto spróbować. Nie poddawać się.

  • 13 June 2019, 17:39

    jesteś wyjątkowa :)

  • fyrfle

    13 June 2019, 08:05

    Zostawiam fiszkę.

  • 13 June 2019, 07:51

    Niektórzy od początku swojego istnienia chcą umrzeć. Niestety.

  • 13 June 2019, 07:47

    Tego pragną ludzie od początku swojego istnienia.
    Dobrze, że o tym piszesz.