Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dachu samotności

Kiedyś usiądę przy tobie
na skraju twojego milczenia
i źrenic pochmurność zahaczę
o piorunochron zbyt cichych myśli

Może wiatr porywisty połączy
rozdarty na pół chmur ocean
może ocalić jeszcze zdołamy
błękit który nie mógł się przyśnić

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Uczuciowa

    22 March 2012, 16:58

    Słowem namalowany obraz...

  • giulietka

    22 March 2012, 14:54

    Każdemu z osobna dziękuję...

  • 21 March 2012, 23:08

    usiądź
    nie
    nie mów nic
    posłuchaj ptaków
    i wiatru
    nie mów kocham
    ja wiem
    ja chcę wierzyć

    ucichł wiatr
    i ptaki zamilkły

    ...

    M.

  • Pytia

    21 March 2012, 20:27

    ehhhhhhhhhhhh.....................czeluści baj lando..........
    oddycham głębią czytając Ciebie.............
    piękna nie kupisz......ono istnieje samo w sobie ...nawet tylko gestem.......
    ...a wyobraźnia.........płonie

  • marka

    21 March 2012, 20:01

    Piękny a ten piorunochron sprowadza napięcie na ziemię.

  • AnnMaria

    21 March 2012, 19:35

    Ale to piękne...

  • giulietka

    21 March 2012, 16:50

    mmm... trafiony;)
    Dziękuję:))

    http://www.muzykalnie.pl/film/5166/sunrise-avenue---romeo---teledysk/ ">Sunrise Avenue - Romeo

    ;))