Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym kiedyś powiedzieć Ci o tym, co życie w mej księdze zapisało...
Znaleźć w sobie dość siły... odwagi... by mówić... by słowa nie bolały...
Chciałabym... zwyczajnie... na Twoim ramieniu... położyć głowę... i zapomnieć
o smutku... życiu... o zwątpieniu...
Cieniu ukrytych głęboko wspomnień...
Czuję jak smutek w gorycz się zmienia...
łzy są już tylko głęboko w sercu...
przestałam walczyć... nie chcę uciekać...
życie już nie ma żadnego sensu.
Uczę się trwać... być... beznamiętnie...
patrzeć na życie zimnymi oczami...
uczę się milczeć... gdy serce woła...
uczę się życia pomiędzy chwilami...

4457 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!