Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcę poznać miłość.
zapomnieć o samotności....
ona odbiera mi życie,
nie pozwala uśmiechać....
chcę mi się ryczeć i krzyczeć
...
Niemy krzyk w Twoją stronę.
Kochaj mnie
Kochaj mnie nad życie.
Zabierz w daleką krainę
Całuj, tak, całuj - aż do bólu....
!!!

3238 wyświetleń
32 teksty
0 obserwujących
  • Nika789

    5 December 2010, 19:51

    są jakieś emocje. ale jak dla mnie troszkę za banalne. podpatruj dużo, szukaj inspiracji :-) Powodzenia życzę :-)
    I pozdrawiam !