Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę skoczyć w otchłań oceanu

Chcę opanować gniew
Chce na nowo to rozpocząć
Znowu wstrzymać oddech i utonąć
by fale mogły przykryć ból

Chcę skoczyć w otchłań oceanu
pozwól mi trzymać cię za rękę
bądź przy mnie
nie wiem ile to potrwa
dlatego proszę
wybacz mi

Popłyńmy razem, bez słów i myśli
Ty, ja i głuchy spokój
skoczysz ze mną w ocean?
łagodnie i beztrosko
utoniemy w słonej wodzie
Nie bój się, zaufaj

Mogę mówić, mówić bez końca
Mogę cię oddarować błyskotkami
Ale tego nie zrobię, wybacz
Chcę skoczyć w otchłań oceanu...

817 wyświetleń
17 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!