Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukartowane

Chcę mieć domek w górach
Polepiony z pewnych kart
Samotny pośród drzew i skał
Tam mamy w dłoni full szans
Bez pokerowych twarzy
Domek dla jednej z par
Gdzie czasu bieg
Określa czteroramienny trefl
A diamentowy kominka blask
Chroni dama kier

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Cris

    30 November 2016, 19:44

    niezły plan- spełnienia.
    :)