Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kreska

Chcę krzyczeć
Zepchnąć warstwę żalu w otchłan butelki.

Powoli wczuc sztywną radość
Zamknac oczyć

Chcę krzyczeć.
Podnieść głowę ,zniszczyć ten grymas twarzy

Niech to spłynie w środku
Niech się oduczę.

Chcę krzyczeć.
Niech wiedzą,że już mnie nie kochasz

Chcę krzyczeć

6157 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!