Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tej godzinie ostatniej

Chcę Ci opowiedzieć
jak serce moje
Twoim uśmiechem się karmi

jak usta moje
od Twych pocałunków płoną

jak myśli moje
wokół Twoich słów wirują

jak oczy moje
tęsknotą zamglone Ciebie wypatrują

jak sen zabiera mnie
każdej nocy na wspomnień drogę
tylko nam znajomą

jak dusza zastyga
kiedy Ty odchodzisz

jak ból rozstania
w otchłań mnie porywa

Ale milczeć muszę
Bo Ty nie wiesz
że dziś nasza godzina ostatnia..

4457 wyświetleń
39 tekstów
7 obserwujących
  • jedna_łza

    21 November 2015, 19:57

    Dziękuję Malusia :):):) Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    20 November 2015, 20:01

    bardzo ładny ,wzruszyłam się ...

    Pozdrawiam Ciepło :))

  • jedna_łza

    19 November 2015, 15:23

    Dziękuję Krysta :):):)Pozdrawiam :*:*:*

  • krysta

    19 November 2015, 14:51

    Miło Cię czytać...bardzo ładny wiersz...pozdrawiam :)