Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wystawiam język zza sznurowadeł

Chcę, by te stworzenia wyszły
Stworzone pozory normalności
Nie chcę być Lalką
Przed sąd postawioną
A zapałką w ciemności, rozniecając
Konflikty Myśli

A wy dalej myślicie, że co?
Że ugryzę w ten sam sposób co wy?
Wasze niedoczekanie!
Wezmę swój kawałek.

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    28 November 2015, 13:06

    Fakt, w końcu jak się na tytuł patrzy to w pierwszej chwili zazwyczaj na myśl przychodzą buty ;-)

  • Smoky Blue

    28 November 2015, 12:58

    Dziękuję za opinię, tytuł mimo przewrotności pasuje do treści, tylko tyle chciałem uzyskać :-)