Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ciebie, lecz we śnie

Chce byś dowiedziała się
Kiedy we śnie zobaczyłem Cię
Twoja uroda zabiła mnie

I zamarzyłem, żebym był Twój
Bym w końcu kochać mógł
I żebyś Ty powiedziała mi
Że podobam się Ci
A za jakiś niedługi czas
Miłość połączyła Nas

By wiatr nam ciepło grał
By dzień Nas witał
A noc kładła razem spać
I abym zawsze, ale to zawsze
Tylko Ciebie przy sobie miał

http://www.youtube.com/watch?v=M-oG-8hykJQ

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    13 April 2013, 21:02

    Dziękuję Agnieszko. Wzajemni i Tobie miłego i ciepłego wieczoru i miłych snów.

  • misiek45

    13 April 2013, 21:00

    Piękny wiersz Marjanie ,aż szkoda że tylko we śnie..a słowa grają jak piosenka-miłego wieczoru :)

  • M44G

    28 March 2013, 19:15

    Dziękuję Krystyno.

  • krysta

    28 March 2013, 19:05

    Życzę spełnienia snu !
    ...lepiej 'żyć' jak śnić..

    Śliczny wiersz..:)

  • M44G

    28 March 2013, 18:24

    Ja też Pozdrawiam.

  • czarny anioł

    28 March 2013, 17:31

    Chciała bym...:) pięknie napisane, pozdrawiam