Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Chcę być Twoim planem
Na przyszłość..
Twoją kobietą,
Którą wielbiłbyś nad życie.
Twoim powodem
Do uśmiechu,
Do Życia..
Twoją tęsknotą,
Pragnieniem.
Twoim oczkiem
W głowie i w sercu..
I z Tobą kochany, wiecznie trwać

8484 wyświetlenia
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!