Menu
Gildia Pióra na Patronite

Instynktu Oblicza.

Chcę być lwem
co przed hienami stado chroni
i łań przepiękną rozszarpuje
aby pożreć ją kłami broni

Chcę niedźwiedziem być
misiem słodkim
łasuchem się na drzewo wdrapującym
ruchem łapy jednym powalającym

Wilkiem, wilkiem chcę być
w pełni do księżyca wyjącym
w watasze mimo wolności żyjącym
niebezpieczeństwa warknięciem odganiającym

http://www.youtube.com/watch?v=FXcC9ai0Q_A

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Gaia

    13 July 2013, 20:48

    Każdy ma swoją dzikość. Z niej jak z kokonu się wynurza. Czasem długo, lub jeszcze dłużej szykuje się do lotu motyla.
    :)

  • Papużka

    13 July 2013, 10:29

    Drapieżne wojaże scorpiona, podoba się...

  • czarna mamba

    13 July 2013, 08:24