Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie przyszedł

Cały dzień i całą noc...z myślą,że odpłynę następnego dnia...
Cały dzień i całą noc...czekając na jedną chwilę...
Myślałam,że nie wytrzymam...chciałam przyspieszyć czas...
Budziłam się co chwilę...z myślą "jeszcze żyję!"...

Cały dzień i całą noc...uważałam,by nie nikogo zranić...
Cały dzień i całą noc...tylko jego chciałam słyszeć...
Czekałam tylko na to...by się do niego przytulić...
Czekałam...nie przyszedł...

3275 wyświetleń
40 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!