Menu
Gildia Pióra na Patronite

M.

Julke

Całe góry stołowe nas dzielą, a Ty jesteś tak blisko.
Z czasem półmrok przesłania Twą twarz, pozwala wyobraźni nadać jej inny kształt.
Głos płynie jak rzeka, przetapia innych gwar,
muzyka przenosi nas w daleki, odległy świat.
Pierwsze i ostatnie spotkanie w zagadce trzyma nas...

2602 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!