Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ubiór kobiety

Cała radość
Męskiego świata
To wygląd kobiety
Gdy min do siebie
Zmysłowo zaprasza

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!