Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolę siebię

Cała ja zamknięta w Sobie
Nie mówię tu o Tobie
Moje serce
Moja dusza
Szczęściem będzie wola nasza
Lecz Ja nie tańczę jak Ona
Moje ciało
Moja dusza
Serce moje
Katusza.
Dusza moja
Dusza tańczy
Serce moje
Serce Twoje
W Twoje ręce
W Twoje serce
Serce moje
My oboje
Serce moje
Bije ono
Bije jak nie moje
Moje serce
Bije jak Twoje
My oboje

6325 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!