Menu
Gildia Pióra na Patronite

Im dalej, tym coraz cichszy jest hałas*

bywam przeźroczysta
kiedy kleją się do mnie godziny
spałętane w niebycie
a ja z braku
potrafię tylko skreślić
siebie

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących