Menu
Gildia Pióra na Patronite

zadyszka

znów biegnę zbyt szybko
bez odpoczynku na zmianę pory dnia
uciekam od demonów pustych momentów
które trucizną zalewają posągi aniołów

i tylko ty Boże potrafisz nawlec na sznurek
rozsypane różańce dobra i zła
dla równowagi
bym kiedyś
znów odnalazła

przy odrobinie szczęścia

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • marka

    30 April 2013, 07:52

    Wiersz w 100% pokazujący Ciebie. FAjowy.

  • motylek96

    30 April 2013, 07:51

    bardzo dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna

    serdecznie pozdrawiam

  • Akte

    29 April 2013, 18:49

    nadal lubię u Ciebie...

    pozdrawiam ciepło

  • 29 April 2013, 14:58

    Śliczny :>
    Pozdrawiam milutko.

  • Pechowa_

    29 April 2013, 12:34

    Ładny wiersz... ;)

  • motylek96

    29 April 2013, 12:32

    dziękuję.
    serdecznie pozdrawiam:)

  • Incommodi

    29 April 2013, 12:15

    Piękny. Słowami nakreśliłaś wszystko :)