Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla M.

Był taki moment niedawno, jedna krótka chwila
Pomyślałam, że może będzie między nami przyjaźń
Ale Ty tylko grałaś jaka to jesteś troskliwa
Lecz nawet przez sekundę nie byłaś uczciwa

11 154 wyświetlenia
82 teksty
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!