Menu
Gildia Pióra na Patronite

Domokrążca

Był sobie
młodociany donosiciel
za którym gonił
szczebrzeszyński
króliczek
ze ścięgnem
naciągniętym
czerwonym

był on królem przekrętu
zakochanym w fejk niusie
n a przedmieściach
w posiadłości lewej renty
wielebnego mamony

bogaty biedak
wzbogacony przekrętem
duchowy żebrak

pospolity
zdrajca

25 510 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!