Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko mnie kocha

Był sobie kiedyś facet,
podobno miły, kochany
przyjaciel przyłóż do rany,
urody lecz nie miał ,
tak się mu zdawało.
Lecz znalazł kiedyś ,
ta jedna być może jedyną,
Marzył sobie i śnił o niej,
dni całe i noce nie przespane.
Ona z czasem go polubiła,
ba nawet kochała,
lecz on to popsuł,
spieprzył fatalnie ,
od roku stara naprawić swe błędy,
i gdy jest już blisko już prawie u celu,
pragnie jej bardzo żyjąc bez drogi,
która podążać za serca skomleniem,
pragnie od zawsze szepcząc pół głosem.
Jestem twój cały jak psina wierny,
po prostu mnie kochaj ,
i nie bądź już sama, zaopiekuj się mną,
a dam Ci Ciepełko, swe serce i miłość.
Tylko mnie kochaj ...

318 wyświetleń
5 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!