Menu
Gildia Pióra na Patronite

HunterOfSouls

Było dwoje młodych ludzi. Miłości razem szukali. Pocieszali się gdy coś im nie wychodziło, i potrafili humor sobie zawsze poprawić.
Pewnego dnia On przyznał się że dzięki niej czuje dziwne uczucie... że chyba kocha ja. Ona też to czuła i to potwierdziła... lecz obaj po przejściach byli i to nie zbyt radosnych. Nie wiedzieli co w tej sytuacji zrobić. Czy powinni Oni spróbować?

6986 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!