Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez tytułu

byłoby łatwiej, gdybym tak po prostu
serca nie miała?
zimne suki wyzbyte uczuć
pozbawione wyrzutów sumienia, że
kiedy zostawiają i umierasz
nie robi na nich żadnego wrażenia?

powiedz, co robić
czy łatwiej byłoby mi zrezygnować
z ciebie
gdybym odwróciła się plecami i
już nigdy więcej nie odezwała się
pół słowem?

kiedy przekroczyłabym granicę
przyzwoitości
bo ten obłęd odbiera mi zdolność
logicznego myślenia

i już nie wiem
czy łatwiej mi umrzeć
czy łatwiej cię zabić

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!