Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieczytelni

byliśmy sobie pisani
palcem na wodzie
na piasku
a może
w gwiazd nieodgadnionym zeszycie

byliśmy sobie pisani
i jesteś
choć brailem musiałam cię czytać

i uczę się wciąż od nowa
bo przecież
żadne z nas nie wie
w jakim obcym języku
epilog dopisze nam życie

137 935 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • ja_preux

    21 July 2013, 21:38

    Pod komentarzami owszem, ale od dawna się czaję i podglądam twoje prace :)

  • giulietka

    21 July 2013, 21:26

    Dziękuję Nath, witaj, bo chyba poraz pierwszy się tu spotykamy;)

  • ja_preux

    21 July 2013, 15:39

    Jak zwykle mistrzostwo.

  • giulietka

    21 July 2013, 15:29

    Dziękuję, Dziewczyny.
    Miłego leniuchowania;)

  • sprajtka

    21 July 2013, 13:23

    Piękny...

  • Pechowa_

    21 July 2013, 09:21

    Wspaniały wiersz... Pozdrawiam serdecznie :)