Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłeś tak blisko ciałem
Lecz duszą daleko.

Umarłeś już dawno
Gdy przerażonym szeptem rzekłeś:
,,nie czuję"
Łzą zbawienia
Zakończyłeś bolesne istnienie

Teraz rozumiem
Złość mnie nie karmi
W pamięci i sercu na zawsze żywy

1480 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • Cris

    27 August 2015, 18:00

    Wyczuwam pogodzenie się z rzeczywistością.
    Ładnie.
    Pozdrawiam.
    :)