Menu
Gildia Pióra na Patronite

byłeś
najpiękniejszym serca poruszeniem
ukojeniem bólu samotności

byłeś
stadem motyli w brzuchu
kometą uderzającą w środek duszy

byłeś
i to mnie teraz definiuje
twoja nieobecność pozostawiająca
destrukcyjną dziurę w emocjach
moich

wstęp wzbroniony

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    22 July 2017, 18:49

    ci byli nie przestrzegają zakazów- pamięć ich wraca.
    ciekawy.
    :)