Menu
Gildia Pióra na Patronite

najdroższy mój

byłeś marzeniem wyśnionym
o czwartej nad ranem
tak rozkosznie
nieprawdziwym
beznadziejnie wytęsknionym

stalowe bezsenne dni bolą
nieznośnie powoli
przeszywając na wskroś

1733 wyświetlenia
17 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!