Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę

Byłem
Na skraju świata gdzie się rodziłem
Czułem co miłe i co niemiłe
Wybierałem – lepiej i gorzej

Jestem
W świecie gdzie słońce świeci wysoko
W miejscu i czasie, których nie wybierałem
Dobro od zła coraz trudniej odróżnić

Będę
Choć nie wiem gdzie
I co mnie poniesie

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • Nutka67

    6 March 2011, 21:09

    Bardzo fajna refleksja.